Jeg er gift, mor til 4 drenge og bor på en lille ejendom mellem Grindsted og Billund.

Handy mændene i min familie, har bygget et rigtigt dejligt værksted til mig, i en del af den tidligere stald. Her afholder jeg nogle dejlige kurser, i forskellige setup. Der er også et hold der passer til dig. Værkstedet er ikke særligt stort, men det har kun gjort at man har fået nye venner. Senest har jeg fået et lille Galleri i carporten så du kan komme og se mit glas. Åbninstid er efter aftale her i starten. Glaskunsten er min hobby beskæftigelse, og målet er at det skal blive ved med at være sjovt. Ved siden af glaskunsten har jeg et fuldtids job, så jeg laver ikke større mængder af samme stykke. 

Jeg har siden jeg var barn tegnet og malet. Jeg har lavet porcelænsmaling, syet tøj efter eget og andres design (med forskellig succes), syet med grønlandske perler, lavet papirklip, lavet keramik, pileflet, cykelslangeflet og mange andre sjove ting. Men min kærlighed er størst til glaskunst.

Siden jeg startede på glaskunsten i 2008, har jeg sørget for hele tiden at videre udvikle min kunst. Jeg sørger for hele tiden at være opdateret, ved at deltage i forskellige kurser, og så er jeg med i flere erfa-grupper, bl.a. også i udlandet. Jeg er meget mangfoldig i mit glas, og har nok svært ved at begrænse mig til kun en genre og teknik. Måske har jeg endnu ikke helt fundet min egen lille niche

Jeg laver glasfigurer, glasbilleder, brugskunst, glassmykker, glasfade, glasskåle, foto på glas og andre finurligheder. For mig er det vigtigt, at det jeg laver kalder smilet frem i folk. Der må gerne være noget humor med i det jeg laver. Glasbillederne og foto på glas er dog mine specialer, og det jeg brænder for at lave. Som udgangspunkt laver jeg ikke bestillingsarbejde, men har du et ønske om noget ganske specielt, så prøv at kontakte mig, husk dog det skal være en måned før du skal bruge det.

Hvis du gerne vil se mit glas, så har jeg en lille udstilling herhjemme. Du kan kontakte mig via kontaktsiden og vi laver en aftale om et tidspunkt.

Kontakt os

EMAIL

ritaebh@gmail.com

Telefon

+45 28 44 33 22

Addresse

Mellemvej 22
7200 Grindsted

Om mig

Hvis du finder noget du gerne vil købe, så sender jeg det gerne, men du er også velkommen til at besøge mig og kigge med fingrene.

Forbind med os på: